tiistai 16. joulukuuta 2014

November 28: Free day

NOVEMBER 28: FREE DAY (write about anything you want)

Vähän hävettää edes kirjoittaa kyseinen otsikko tuohon. Että marraskuu, joopasen joo.. No aina ei mene ihan käsikirjoituksen mukaan ja niin kävi tässäkin, että kiitollisuusprojektin viimeinen osa, jonka piti päättyä kiitospäivän tienoille päättyikin nyt ohi jopa itsenäisyys- ja lucianpäivänkin. Hups, pahoittelut siitä! Mutta en jää tuleen makaamaan ja yritän olla ihan über casual ja todeta, että on ollut kiireitä koulun ja elämän kanssa niin paljon (jep, tosi casual) etten ole jaksanut stressata blogista. Mistä kätevästi ehkä hieman notkuvan aasinsillan kautta pääsemmekin siihen, että viimeinen postaus aiheesta kiitollisuus koskee tällä kertaa rentoutumista!

Nyt kun aasit tuli puheeks niin ihan pakko mainita, että tiesittekö että aasin selässä kulkee risti? Siis tummemmat karvat muodostaa aasin selkään pitkittäisen siiman ja toisen lyhyemmän, poikittaisen viivan - aasinristin. En jaksa uskoa sen olevan sattumaa, että Jeesus ratsasti juuri aasilla Jerusalemiin ekana adventtina! Vitsit mitä symboliikkaa!

Joo, mutta takaisin pääjuoneen. Oon kiitollinen siitä, että pitkästä aikaa mulla on jo toinen (melkein) vapaailta putkeen! Siis mitä ihmettä?? Koko syksyn oon paahtanut menemään melkein jokaisen arki-illan ja usein myös viikonloppuisin jossain muualla kuin kotona. Nyt vihdoin kun joulu lähestyy ja harrastukset ja muut opiskelijaillat alkaa jäämään joulutauoille niin mulla on vihdoin vähän aikaa vaan jumittaa kotona, mikä ehkä onkin syynä siihen, et istun tässä koneen ääressä just nyt vääntämässä pitkän tauon jälkeen postausta. Tän syksyn aikana jos joskus on oppinut arvostamaan vapaailtoja! Nautin siitä, et saan vaan istua telkkarin ääressä ja neuloa sukkaa, soitella kitaraa, kattella leffoja tai kuunnella musiikkia ja datailla läppärillä ilman mitään sen suurempaa funktiota koko toiminnalle. Onkohan musta tulossa vanha? Ei sillä, etten olisi kiitollinen siitä, että mulla on elämässä menoja ja meininkejä, mutta välissä on hyvä vaan levähtää. Sen huomasin viimeistään siitä, kun viimeviikon tiistain tanssitunti peruttiin ja olin pelottavan iloinen edes siitä yhdestä vapaapäivästä, vaikka olinkin ihan täysillä suunnitellut meneväni sille tunnille riippumatta siitä, että olin jo neljättä viikkoa flunssassa ja koulutehtävien deadlinet painoi päälle. Siinä tekemisen flowssa vaan menee sokeana eteenpäin niin kauan kunnes joku katkasee sen ketjun. Joten ihmiset, ottakaa aikaa itellenne ja varsinkin nyt joulun aikana jättäkää turhat stressit taka-alalle ja r e n t o u t u k a a. Ihan totta. Sanon tän lähinnä itselleni, mutta jos joku teistä on samassa tilanteessa kun meikä niin nyt vähän niitä muttereita löysemmälle ja suupieliä ylöspäin. Maailma pyörii kyllä ilman meitäkin. (Huomatkaa mikä itsepsyykkaus..:--D)


ihmiset osaa olla kesällä tosi lepposii, mut mikä meihin iskee talvella?

Ps. Huomasin vasta nyt, että tälle postaukselle oli annettu nimeksi free day ja mä kerroin vapaapäivistä! Hassua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Raapusta postilaatikkoon kommentti tai kaksi,
saat sillä päiväni iloisemmaksi.
Risuja tai ruusuja valita saat,
ne mieleeni painan ja talletan korvan taa ;-)

Kiitos, mielipiteesi on minulle arvokas!