lauantai 25. lokakuuta 2014

Tuplatupartyt huippujengin voimin

Pari viikkoa sitten me vietettiin mun ihanan kämppiksen kanssa tuplatupareita! Ollaan tunnettu jo lapsesta asti, joten yhteisiä ystäviä on meille ehtinyt jo sen verran kertyä, että ajateltiin pitää yhteiset tuparit. Kutsuimme toki yhteisten kavereiden lisäksi myös molempien omia kamuja ja tällä sekalaisella jengillä me sitten vietettiinkin aivan huippu lauantaipäivä syöden, pelaillen ja tuntemattomiin tutustellen.

Ennen juhlia vietettiin kuitenkin pitkä ja kiireinen tovi yrittäen nostaa esiin opiskelijaboksimme kauniit ja ennenkaikkea siistit puolet hallitun (not!) kaaoksen jäljiltä, koska trust me ainakin mun huoneessa oli muuttohetkestä lähtien vallinnut enemmän tai vähemmän jatkuva opiskelijalle varsin tyypillinen kaaos. Naapuritkin varmasti arvostivat kun aloin lauantaiaamuna varmaan jo ennen kello kymmentä naputella nauloja seinään, jotta saisin kaikennäköisiä valoja, tauluja ja kuvia kiinniteltyä seinille.. Vasta viime minuuteilla juuri ennen ensimmäisten vieraiden saapumista sainkin huoneen jotenkuten esittelykelpoiseksi. Vähän jäi harmittamaan, että mitään päiväpeittoa en ollut ehtinyt saanut aikaseksi vielä hankittua, koristetyynyihinkin oli pitänyt uudet päälliset hommata ja joku söpö sisustukseen sopiva roskiskaan ei olis ollut hullumpi idea. Mutta näillä mentiin, eikä se menoa haitannut! Tärkeimpänä pointtina tuossa illassa oli kuitenkin ihanien ystävien kanssa hengaaminen, sillä eipä kai näissä opiskelijakämpissä useinkaan juuri esittelemistä ole kun tilaakin on vain se muutama hassu neliö.



Näistä kuvista tulee vaan niin hyvä mieli kun niitä voi tuijotella vaikka joka päivä tästä sängyn reunalta :---)



Käsi ylös kuka mietti, et nää kaks kuvaa on napsittu jostain päiväkodin seinältä? Mulle itelleni tuli ainakin totaalinen päiväkotifiilis, kun sinitarrailin nuo kaikki erilaiset kukkaset, perhoset ja linnut oveen kiinni :D Tää väkkärä on siis kalenteri, joka kuvaa niitä viikkoja kuinka monta P:n palaamiseen on vielä jäljellä. Halusin tehdä joka kuukauden eri värillä, jotta samalla voisin laskea kuinka monta kuukautta on vielä jäljellä, joten tällä selityksellä yritän antaa anteeks itelleni sen överivärikkyyden. Lapsellinen tai ei, mut on ihanan vapauttavaa viikon päätteeks repiä yks kuva tosta seinästä irti, se jotenkin konkretisoi ajan kulkua!


Aluks aateltiin et eihän meidän ruoka riitä mihinkään, mut sitä vaan tuli ja tuli lisää joka tuutista, niin että lopulta jaeltiin sitä vieraille mukaan heidän lähtiessään kotiin ja nautiskeltiin herkuista vielä seuraavanakin päivänä. Ruuan määrästä kertoo ehkä jotain myös se, että koin melkein huonoa omaatuntoa, kun lähdin seuraavana päivänä itse syyslomalle porukoita moikkaamaan ja jätin kämppiksen tänne yksin tuhoamaan jäätävää ruokavuorta. Mutta Luojalle kiitos, se todellakin riitti ruokkimaan näiden kaikkien kenkäparien omistajien suut!



Tää kuva ei todellakaan anna arvoa kaikkien aikojen kulutetuimmalle, tykätyimmästä tykätyimmälle, pelätyimmistä pelätyimmille, pelien kuninkaalle, Bangille. Aah mä niin rakastan tätä peliä ja se on kautta vuosien ollut hitti ainakin sillä opistolla missä viime vuonna aikani vietin, tähän peliin ei vaan kyllästy! Mut joka tapauksessa tää epäselvä ikuistus yrittää kuvata sitä, että kyllä niiden vieraiden kanssa on muutakin tehty kuin syöty!


Ja lopuksi haluttin että vieraat jättää pienen palan itestään meille muistoksi yhteiseen "vieraskirjaan". Seinälle sai illan aikana käydä raapustamassa jos minkälaista piirustusta tai kirjoitusta mitä halusi, ja niitähän oli sitten jälkeenpäin niin kiva lueskella ettei tuota lappua oo vieläkään irrotettu eteisen seinästä! Iloisia hymähdyksiä jälkikäteen herättivät myös saapumisselfiet, joita haluttiin jokaisen vieraan kanssa ottaa heidän ilmestyessään paikalle sekä toivottavasti-ei-niin-kiusallinen tutustumisleikki, jossa itsensä esittelemisen sijaan vieraat saivat esitellä toinen toisensa paljastaen heistä noloja faktoja muille kanssavieraille. 

Ihan huippujengi oli kyllä koossa ja saatiin viettää aivan huippuilta! Tästä illasta riittää hymyiltävää vielä pitkälle :--)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Raapusta postilaatikkoon kommentti tai kaksi,
saat sillä päiväni iloisemmaksi.
Risuja tai ruusuja valita saat,
ne mieleeni painan ja talletan korvan taa ;-)

Kiitos, mielipiteesi on minulle arvokas!