perjantai 5. syyskuuta 2014

uskottavuuden rippeiden varjelua

Heissan ihmiset! Tässä on mennyt nyt  useempi päivä, etten oo juuri edes ehtinyt tai jaksanut ajatella blogia. On ollut hetkiä, jollon ois vaan halunnut vajota tiedostamattomaan tilaan, jossa ei tajua eikä tunne mitään, mut ehkä niistä fiiliksistä joskus myöhemmin.. Nyt on taas toistaseks vähän valosampi mieli ja jaksan tännekin jotain kirjotella.

Eilen heräsin todellisuuteen, et mulla ei oo mitään vihkoa mihin kirjottaa muistiinpanoja seuraavan päivän anatomian ja fysiologian luentoa varten! Kirjakauppaanhan en olisi ehtinyt, joten aloin tutkimaan, mitä olis tehtävissä ja mitä multa kotoa löytyis sen sijaan, että olisin perehtynyt tulevan luennon materiaaleihin..hups.

Löysin tällasen ikivanhan varmaan jostain ala-asteajoilta olevan ihan perusvihon, joka oli melkein tyhjä. Siinä oli tietenkin joku nolo tarra, jota yitän tässä kovasti sormella peittää ja kannessakin teksti "luontovihko" mitä ikinä se sitten on mahtanut pikkunhennun päässä tarkottaakaan vihossa, jonka sisältä löytyi yks piirretty heppa :D


Jooo no, on varmaan sanomattakin selvää, että halusin suojella uskottavuuttani peittämällä kannet jollain. Pyörin kämppää epätoivosena ympäri edestakasin löytääkseni jotain, millä tuon ulkomuotoa saisi vähän nätimmäks (tai edes vähemmän noloksi!!) Lopulta löysin jonkun vanhan julisteen, jota en aio seinälle laittaa ja aattelin et miksikäs ei, kuka kieltää mua päällystämästä sillä vihkoja.



Leikkelin julisteen uuteen uskoon ja länttäsin vihkoon kiinni. Päälle vielä leikkasin harmaasta kartongista lätkän, johon kirjotin, mitä vihko sisältää.



Lopuksi päällystin kirjan vielä muovilla, että kaikki liikkuvat osaset pysyy kasassa, sillä enhän tietenkään löytänyt täältä muuttokaaoksen keskeltä (on muuten äärimmäisen kätevä keino laittaa kaikki muutokaaoksen piikkin) liimaa mistään...

Tässä lopputulos! Huomatkaa ukkeli, joka sattu julisteessa olemaan just sopivasti näin anatomiaa ja fysiologiaa ajatellen. Nyt kelpaa tätäkin luontovihkoa kantaa koulussa mukana!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Raapusta postilaatikkoon kommentti tai kaksi,
saat sillä päiväni iloisemmaksi.
Risuja tai ruusuja valita saat,
ne mieleeni painan ja talletan korvan taa ;-)

Kiitos, mielipiteesi on minulle arvokas!